Onderhoudsvriendelijke Voortuin

Van Hoof Hoveniers
30m2 Sint-Oedenrode

Belangrijk in deze tuin is dat de voortuin onderhoudsvriendelijk is zodat hij altijd netjes en strak oogt.

Keramische tegels met elastische en flexibele voeg

Om dit te verwezenlijken hebben we gekozen voor keramische tegels die in zijn geheel zijn opgevoegd met een elastisch en flexibel voegmiddel. Voor het gebruikersgemak zijn er bloembakken gemaakt van stapelblokken. Door een combinatie van deze elementen hebben we het hoogteverschil naar de oprit en weg ook goed op kunnen vangen. Zo oogt de tuin al strak en netjes.

Beplanting

Om een tuin onderhoudsvriendelijk te maken is het ook erg belangrijk dat er gebruik word gemaakt van de juiste beplanting. Hiervoor hebben we een sterke bodembedekker gebruikt rondom de bloembakken. In de bloembakken hebben we gekozen voor siergrassen, deze zijn tevens ook mooi groenblijvend.

In de grote bloembak hebben we twee sierappels geplaatst. Deze beginnen al vroeg in het voorjaar te bloeien waardoor er snel rode sierappels inzitten die kleur aanbrengen in de tuin. De sierappels hebben we gecombineerd met pluimhortensias. We hebben voor een soort pluimhortensia gekozen die de gehele zomer bloeit en niet zo snel gaat hangen zoals vele soorten wel doen.

Om het onderhoud te beperken hebben wij deze in anti worteldoek geplaatst en afgedekt met franse schors.

Hoe kunnen we u helpen?

Welke onderdelen wilt u laten doen?

Welke werkzaamheden verwacht u?

Wij zijn uw partner in al uw tuinidee├źn

Ruud en Bram van Hoof zijn hoveniers in hart en nieren met meer dan 10 jaar ervaring werken zij dagelijks vol passie aan de mooiste tuinen. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies over uw tuin, onderhoud, ontwerp of aanleggen. Het afleveren van kwaliteit, in goed overleg met u als opdrachtgever, staat bij ons hoog in het vaandel. Wat de klus ook is, u bent bij Van Hoof Hoveniers altijd aan het juiste adres. Wij zien elke klus als een leuke uitdaging.

Van Hoof Hoveniers helpt u graag met uw tuin

Wilt u ook een fris ontwerp voor uw tuin?

Vertel ons wat uw plannen zijn