Renovatie van een landelijke voortuin

Van Hoof Hoveniers
250m2 Wijbosch, Schijndel

Renovatie

Bij deze voortuin is de oude beplanting verwijderd en afgevoerd. Om te zorgen dat er nieuwe beplanting optimaal kan groeien is er bodemverbetering toegepast. Uit gemak is ook direct een beregeningssysteem gerealiseerd. Zo kan de nieuwe beplanting en gazon niet uitdrogen.

Beplanting

Omdat het een relatief grote voortuin is, is er gekozen voor grotere groepen beplanting en verschillende meerstammige bomen. De meerstammige bomen zijn verdeeld over de voortuin om zo de tuin te vullen en er tegelijk één geheel van te maken.

Verder hebben we gebruik gemaakt van veel siergrassen en groenblijvende planten en struiken, zodat de tuin het gehele jaar door een plaatje is. Verder was de wens van de klant om een gedeelte vrij te houden waar ze zelf een moestuintje kunnen maken. Hier hebben we uiteraard een plekje voor gecreëerd.

 

Hoe kunnen we u helpen?

Welke onderdelen wilt u laten doen?

Welke werkzaamheden verwacht u?

Wij zijn uw partner in al uw tuinideeën

Ruud en Bram van Hoof zijn hoveniers in hart en nieren met meer dan 10 jaar ervaring werken zij dagelijks vol passie aan de mooiste tuinen. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies over uw tuin, onderhoud, ontwerp of aanleggen. Het afleveren van kwaliteit, in goed overleg met u als opdrachtgever, staat bij ons hoog in het vaandel. Wat de klus ook is, u bent bij Van Hoof Hoveniers altijd aan het juiste adres. Wij zien elke klus als een leuke uitdaging.

Van Hoof Hoveniers helpt u graag met uw tuin

Wilt u ook een fris ontwerp voor uw tuin?

Vertel ons wat uw plannen zijn