Sfeervolle Achtertuin

Van Hoof Hoveniers
70m2 Sint-Oedenrode

Warme aspecten

Om warmte in een tuin te verkrijgen wordt vaak gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. Dit is niet altijd het meest onderhoudsvriendelijk. Om toch warmte te verkrijgen en het terras onderhoudsvriendelijk te houden hebben we een keramische houtlook tegel geplaatst. Deze gecombineerd met gebakken stenen om te spelen met kleur en materiaal. Om toch het geheel te behouden hebben we gekozen voor een bloembak die aansluit met kleur en vorm bij de gebakken stenen.

Om de tuin te breken qua hoogteverschil is er een pergola van Douglas hout geplaatst. Deze zorgt weer voor rust en geeft een moderne draai aan het ontwerp.

Beplanting

De beplanting heeft veel toegevoegde waarde om de warme sfeer in de tuin te behouden. Om te zorgen dat de warmte in de tuin blijft hebben we gebruik gemaakt van vele groenblijvende planten die tevens weer gemakkelijk zijn qua onderhoud.

Ook was de wens van de klant om de dak plataan in de tuin te behouden. Door gebruik van verdere beplanting en vorm van bestrating past deze nu ook perfect in het hele plaatje!

Hoe kunnen we u helpen?

Welke onderdelen wilt u laten doen?

Welke werkzaamheden verwacht u?

Wij zijn uw partner in al uw tuinidee├źn

Ruud en Bram van Hoof zijn hoveniers in hart en nieren met meer dan 10 jaar ervaring werken zij dagelijks vol passie aan de mooiste tuinen. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies over uw tuin, onderhoud, ontwerp of aanleggen. Het afleveren van kwaliteit, in goed overleg met u als opdrachtgever, staat bij ons hoog in het vaandel. Wat de klus ook is, u bent bij Van Hoof Hoveniers altijd aan het juiste adres. Wij zien elke klus als een leuke uitdaging.

Van Hoof Hoveniers helpt u graag met uw tuin

Wilt u ook een fris ontwerp voor uw tuin?

Vertel ons wat uw plannen zijn