Wat eigenlijk in geen enkele tuin mag ontbreken, is de bestrating van paden en terrassen. Tuin bestrating is het meest praktische onderdeel in uw tuin. Een bestrating kan uw woning volledig veranderen. Het kan uw woning ook een chique of juist een rustiek aanzien geven. De keuze van de juiste tuin bestrating is beslissend voor het aangezicht van uw woning.

Sierbestrating

Het aanbod van sierbestrating is de laatste jaren sterk toegenomen. Nu is er voor elk wat wils. U kan tegenwoordig kiezen uit diverse bestratingsmaterialen zoals o.a. gewassen siertegels, klinkers, beton, siergrind en natuursteen zijn er in talloze variëteiten. De bestrating- en terrastegel moet weloverwogen worden gekozen dat wil zeggen, in overeenstemming met de stijl van uw woning en tuin. Een houten terras is ook mogelijk. Dit terras kunt u bijvoorbeeld mooi laten aansluiten bij uw vijver.

Tuin & bestrating door Van Hoof Hoveniers

Veel mensen zijn in de veronderstelling dat de hovenier tuin bestrating niet kan verzorgen. Maar ook dit vak beheersen wij. Terrassen en paden; de materialen waaruit ze bestaan zijn zo bepalend in de tuin, dat wij er juist graag zelf rekening mee houden bij het ontwerpen van uw tuin en ook graag zelf zorg dragen voor de uitvoering. Een tuin bestrating moet er immers ook na jaren intensief gebruik nog net zo bij liggen als toen het gelegd werd.

 Kortom; wij komen graag uw tuin bestrating leggen. Neem gerust vrijblijvend contact op!