Uw tuin, een plaats om te genieten!


Wij ontwerpen tuinen om in rond te kijken. Tuinen om in te spelen, om buiten bezig te zijn. Om met vrienden een glas wijn in te drinken als de avond valt. Wij houden van tuinen, van sfeer, van planten! Net als u! Van Hoof hoveniers' tuinen zijn logisch en vanzelfsprekend, strak qua vorm, maar met een groene sfeer. Oog voor detail, voor lijn en vorm, voor mooie materialen. Tuin ontwerp beschouwen we als een kunst.


Uiteraard kunnen wij ook alle werkzaamheden in uw tuin voor u uitvoeren. Want wij leveren maatwerk! Wij ontwerpen uw tuin, waarbij wij rekening houden met al uw persoonlijke wensen binnen de mogelijkheden van uw tuin. Voor ons is het erg belangrijk dat u zoveel mogelijk beschrijft wat uw wensen zijn. Als wij vervolgens de maten van uw tuin weten maken wij er een mooi en professioneel tuin ontwerp van.


Een goed beplantingsplan staat aan de basis van elke mooie tuin. Daarom bieden wij u de mogelijkheid uw tuinontwerp direct te laten aanvullen met een beplantingsplan. Door een beplantingsplan kunt u makkelijker zelf aan de slag met de juiste beplanting. Hierbij houden wij o.a. rekening met de verschillende bloeitijden, tuin onderhoud, kleurencombinaties, bladformaat, groeiontwikkeling en natuurlijk welke planten groen blijven in de winter.