Bij een vijver aanleggen geeft Van Hoof Hoveniers elke vijver zijn eigen uitstraling, variërend van romantisch en natuurlijk tot strak en architectonisch. Vijvers hebben echter altijd iets gemeen: ze zijn tegelijkertijd een blikvanger én een rustpunt in de tuin, met het rustgevende geluid van water dat de stilte doorbreekt.

Een passende vijver

Bij de aanleg van een vijver is het belangrijk dat de vijver één is met zijn omgeving. Geen tuin of park is hetzelfde en dat maakt meteen duidelijk waarom een vijver aanleggen altijd maatwerk is. Of het nu om een natuurlijke, een strakke vijver of een zwemvijver gaat.

Hoe zit uw droomvijver eruit?

Bij aanleg van een vijver komt meer kijken dan veel mensen denken. Voordat de schop in de grond gaat, is het belangrijk dat u goed nadenkt welke eisen u stelt aan uw vijver. Hoe moet de vijver er precies uitzien? Welke planten en/of vissen wilt u erin houden? Welke eisen stelt u aan het vijver onderhoud? Hoe moet de filtering van het water worden gerealiseerd? Met welke materialen wilt u de vijver aanleggen?

Interese naar de mogelijkheden om uw vijver te laten aanleggen door Van Hoof Hoveniers? Neem gerust vrijblijvend contact op!