Over Van Hoof Hoveniers

Van Hoof Hoveniers

Van Hoof Hoveniers is een jong bedrijf waar passie voor uw tuin onze zorg is. U kunt door ons uw tuin laten onderhouden, aanleggen, renoveren, adviseren en ontwerpen. Van Hoof Hoveniers heeft inmiddels meer dan 10 jaar ervaring in het hoveniers vak.

Voor al uw tuinwerkzaamheden

Het afleveren van kwaliteit, in goed overleg met u als opdrachtgever, staat bij ons hoog in het vaandel. Wat de klus ook is, u bent bij Van Hoof Hoveniers altijd aan het juiste adres. Wij zien elke klus als een leuke uitdaging, dus twijfel niet en neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Onze werkwijze

Stap 1
De eerste stap is een kennismaking, dit kan bij ons of bij u op locatie. Hierin luisteren wij naar uw tuinwensen en alles wat u van ons verwacht. Het is handig als u wat referentiemateriaal heeft zoals inspiratiefoto’s zodat wij weten wat u precies wil met uw nieuwe tuin.

Stap 2
Bij stap twee gaan we uw tuinwensen combineren met onze kennis. Hierbij kijken we of uw wensen passen bij uw budget qua materiaalkeuze en eventuele beplanting. We maken een tuinontwerp met een duidelijk en compleet overzicht van de kosten. Daarna verwerken we eventuele aanpassingen tot u tevreden bent.

Stap 3
Wanneer de voorgaande stappen goedgekeurd, ondertekent u de offerte indien u tevreden bent. Vervolgens gaan we de werkzaamheden plannen en uitvoeren. Tot slot vind er een schriftelijke oplevering plaats en kunt u van uw tuin genieten!

Van Hoof Hoveniers helpt u graag met uw tuin

Wilt u ook een fris ontwerp voor uw tuin?

Vertel ons wat uw plannen zijn