Achtertuin met zwembad & poolhouse

Van Hoof Hoveniers
302m2 Sint-Oedenrode

In deze tuin is er voor ieder wat wils. Een plek om te ontspannen en te spelen!

Zwembad en Terras

Deze tuin geeft een mediteraanse uitstraling. Deze is uiteraard tot stand gekomen door het zwembad wat zich in de tuin bevindt. Rondom het zwembad zijn grote keramieke tegels van 80×80 cm geplaatst. Deze hebben we ook terug laten komen in het terras, om de tuin tot één geheel te laten vormen. Het zwembad en terras zijn aan elkaar verbonden door middel van een pad om te zorgen voor wat kleurverschil hebben we hier gebakken stenen gebruikt.

Poolhouse

In de tuin bevindt zich ook een poolhouse. Deze is van alle gemakken voorzien! Er is bewust gekozen voor een schuifpui, door deze open te zetten kun je de poolhouse bij de tuin betrekken en maak je er optimaal gebruik van.

Speelhoek

Achter de schuur is nog een speelhoek gemaakt voor de kinderen waar een trampoline is ingegraven met kunstgras rondom. Ook is er voor gekozen om het hondenhok in die hoek te maken.

Vanuit elke hoek van de tuin is er rekening gehouden met de lijnen, zodat alle verschillende onderdelen van de tuin toch een geheel worden!

Beplanting

Achter het zwembad hebben we twee uitgesproken meerstammige Quercus Ilexen geplant. Deze zijn het gehele jaar door groen en geven de mediteraanse uitstraling rondom het zwembad. Om de schuur te laten breken hebben we hoge zuilbeuken geplaatst zodat er wat hoogteverschil in het geheel ontstaat.

Om voldoende variatie te verkrijgen hebben we gebruik gemaakt van grote groepen beplanting zoals, hortensia’s en siergrassen.

Verder is de tuin aangekleed met bloembakken met daarin de Afrikaanse Lelie ook wel Agapanthus genoemd.

 

 

Hoe kunnen we u helpen?

  Welke onderdelen wilt u laten doen?

  Welke werkzaamheden verwacht u?

  Wij zijn uw partner in al uw tuinideeën

  Ruud en Bram van Hoof zijn hoveniers in hart en nieren met meer dan 10 jaar ervaring werken zij dagelijks vol passie aan de mooiste tuinen. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies over uw tuin, onderhoud, ontwerp of aanleggen. Het afleveren van kwaliteit, in goed overleg met u als opdrachtgever, staat bij ons hoog in het vaandel. Wat de klus ook is, u bent bij Van Hoof Hoveniers altijd aan het juiste adres. Wij zien elke klus als een leuke uitdaging.

  Van Hoof Hoveniers helpt u graag met uw tuin

  Wilt u ook een fris ontwerp voor uw tuin?

  Vertel ons wat uw plannen zijn