Bedrijfstuin Berco

Van Hoof Hoveniers
200m2 Schijndel

Deze bedrijfstuin is gemaakt met de insteek dat deze onderhoudsvriendelijk is maar dat het ook en heerlijke plek is om te ontspannen tijdens de lunchpauze.

Natuurlijke uitstraling

De tuin moest een natuurlijke uitstraling hebben. Vandaar dat wij ook gebruik hebben gemaakt van zoveel mogelijk natuurlijke materialen en elementen. We hebben een pad gecreƫerd en daarlangs franse schors gebruikt voor een warme sfeer. Het pad word omgeven door een terras wat is aangekleed door een aantal dakbomen. Rondom het pad hebben we ook een corstalen bloembak geplaast. Deze heeft een ronde vorm om het speels en natuurlijk te houden.

Beplanting

Qua beplanting hebben we met name gekozen voor meerstammige bomen en siergrassen. Deze geven juist weer wat rust aan het geheel. En om te zorgen voor verkoeling zijn rondom het terras dakbomen geplaatst, zo ontstaat er ook een knusse schaduwplaats in deze tuin.

Voor het onderhoudsgemak is er een beregeningssysteem geplaatst.

Hoe kunnen we u helpen?

  Welke onderdelen wilt u laten doen?

  Welke werkzaamheden verwacht u?

  Wij zijn uw partner in al uw tuinideeƫn

  Ruud en Bram van Hoof zijn hoveniers in hart en nieren met meer dan 10 jaar ervaring werken zij dagelijks vol passie aan de mooiste tuinen. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies over uw tuin, onderhoud, ontwerp of aanleggen. Het afleveren van kwaliteit, in goed overleg met u als opdrachtgever, staat bij ons hoog in het vaandel. Wat de klus ook is, u bent bij Van Hoof Hoveniers altijd aan het juiste adres. Wij zien elke klus als een leuke uitdaging.

  Van Hoof Hoveniers helpt u graag met uw tuin

  Wilt u ook een fris ontwerp voor uw tuin?

  Vertel ons wat uw plannen zijn