Beplanting Fontys Tilburg en Eindhoven

Van Hoof Hoveniers
-m2 Eindhoven & Tilburg

Beplanting is de omlijsting van het pand

Een relatief grote tuin ter plaatse van twee hogescholen. Dit soort tuinen hebben meerdere functies tegelijkertijd, het is een omlijsting van het pand. Maar ook een plek waar studenten en/of leraren hun lunchpauze doorbrengen en tegelijkertijd vormt het ook hun uitzicht vanuit de schoolbanken.

Het is dus belangrijk dat de beplanting onderhoudsvriendelijk is maar er ook ieder seizoen mooi en aantrekkelijk uitziet. Door verschillende soorten snel groeiende beplanting en groenblijvende bodembedekkers te gebruiken word het al snel een krachtig geheel. Door te combineren met verschillende soorten planten met name de bloeiende planten komen er ook bijen en vlinders op ze af, zo krijgt ieder seizoen ook een andere aanblik.

Hoe kunnen we u helpen?

  Welke onderdelen wilt u laten doen?

  Welke werkzaamheden verwacht u?

  Wij zijn uw partner in al uw tuinidee├źn

  Ruud en Bram van Hoof zijn hoveniers in hart en nieren met meer dan 10 jaar ervaring werken zij dagelijks vol passie aan de mooiste tuinen. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies over uw tuin, onderhoud, ontwerp of aanleggen. Het afleveren van kwaliteit, in goed overleg met u als opdrachtgever, staat bij ons hoog in het vaandel. Wat de klus ook is, u bent bij Van Hoof Hoveniers altijd aan het juiste adres. Wij zien elke klus als een leuke uitdaging.

  Van Hoof Hoveniers helpt u graag met uw tuin

  Wilt u ook een fris ontwerp voor uw tuin?

  Vertel ons wat uw plannen zijn