Onderhoudsvriendelijke Voor- en Achtertuin bij jaren ’30 woning

Van Hoof Hoveniers
1400m2 Sint-Oedenrode

Bestrating en Cortenstalen elementen

Hierbij is gebruik gemaakt van cortenstalen afboordingen en verhoogde bloembakken. Qua bestrating hebben we de authentieke gebakken stenen hergebruikt. Om er een moderne draai aan het geheel te geven en alles onderhoudsvriendelijk te houden, hebben we deze gebakken steen gecombineerd met lichte keramische tegels van groot formaat. Deze zijn duurzaam gelegd en hebben gegarandeerd een lange levensduur.

Beplanting

Met de beplanting is rekening gehouden met de stijl en karakter van het huis. Maar ook was de wens om het onderhoudsvriendelijk en rustig te houden. Vanwege het zicht en het karakteristieke karakter hebben we gebruik gemaakt van sierperen in leivorm. Deze bloeien dan ook in het vroege voorjaar. In de beplanting is dan ook rekening gehouden met de verschillende bloeitijden en hoogtes.

Robotmaaier en beregening

Om nog meer werk uit handen te geven hebben we gekozen voor het plaatsen van een robotmaaier en automatische beregening. Hierdoor zal het gras in goede conditie blijven.

Bij de aanleg van een robotmaaier is het belangrijk dat er een goede randafwerking word geplaatst. Hierbij hebben gekozen voor een grijze band van minimaal 20 cm breed langs het grasoppervlak te leggen. Dit is ook makkelijk qua onderhoud zo kun je de randen van het gazon altijd strak houden.

Hoe kunnen we u helpen?

  Welke onderdelen wilt u laten doen?

  Welke werkzaamheden verwacht u?

  Wij zijn uw partner in al uw tuinidee├źn

  Ruud en Bram van Hoof zijn hoveniers in hart en nieren met meer dan 10 jaar ervaring werken zij dagelijks vol passie aan de mooiste tuinen. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies over uw tuin, onderhoud, ontwerp of aanleggen. Het afleveren van kwaliteit, in goed overleg met u als opdrachtgever, staat bij ons hoog in het vaandel. Wat de klus ook is, u bent bij Van Hoof Hoveniers altijd aan het juiste adres. Wij zien elke klus als een leuke uitdaging.

  Van Hoof Hoveniers helpt u graag met uw tuin

  Wilt u ook een fris ontwerp voor uw tuin?

  Vertel ons wat uw plannen zijn