Parkeerplaats en bedrijfstuin Tandartspraktijk

Van Hoof Hoveniers
1000m2 Oud Turnhout, Begliƫ

Bestrating en karakteristieke elementen

Parkeerplaats van halfverharding in combinatie met cortenstalen afboordingen. Dit geheel geeft een rustige maar ook speelse uitstraling. Om de parkeervakken te realiseren hebben we gebruik gemaakt van opsluitbanden. Deze zijn de belijning geworden die de parkeervakken aangeven. Zo ontstaat er een karakteristiek en eigentijds geheel.

Er is niet alleen aan autoverkeer gedacht maar ook aan de fietsers. Hiervoor is een overdekte fietsenstalling gemaakt zodat ze droog maar zeker ook veilig kunnen staan.

Beplanting

Met de beplanting is er rekening gehouden met bloei- en groeitijden. Zo is er ook een combinatie gemaakt van groenblijvende en niet groenblijvende planten en struiken. De hagen zijn met name zoveel mogelijk groenblijvend en we hebben veel verschillende soorten vaste planten gebruikt zodat er alle jaargetijden mooie kleuren en geuren ontstaan. Als blikvangers hebben we gekozen voor mooie grote en open meerstammige bomen. Deze geven een chique maar ook speelse uitstraling en maken het geheel af.

Verlichting

Omdat de meerstammige parrotia persica een echte eyecatcher is hebben we besloten deze te verlichten. De parkeerplaats is uiteraard ook verlicht om te zorgen dat hier voldoende zicht is.

 

Hoe kunnen we u helpen?

  Welke onderdelen wilt u laten doen?

  Welke werkzaamheden verwacht u?

  Wij zijn uw partner in al uw tuinideeƫn

  Ruud en Bram van Hoof zijn hoveniers in hart en nieren met meer dan 10 jaar ervaring werken zij dagelijks vol passie aan de mooiste tuinen. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies over uw tuin, onderhoud, ontwerp of aanleggen. Het afleveren van kwaliteit, in goed overleg met u als opdrachtgever, staat bij ons hoog in het vaandel. Wat de klus ook is, u bent bij Van Hoof Hoveniers altijd aan het juiste adres. Wij zien elke klus als een leuke uitdaging.

  Van Hoof Hoveniers helpt u graag met uw tuin

  Wilt u ook een fris ontwerp voor uw tuin?

  Vertel ons wat uw plannen zijn