Verlichting in achteruin

Van Hoof Hoveniers
43m2 Sint-Oedenrode

Bij verlichting in de tuin is het de kunst de bijzondere en sprekende elementen in de tuin te belichten. Hierdoor creëer je sfeer en kun je in de avonden ook optimaal genieten van je tuin.

Bij deze tuin hebben we met name gekozen om de bamboe haag, border en de schutting van zweeds rabat te verlichten. Deze elementen geven het meeste sfeer aan de tuin en maken hier een statement.

Om de verlichting het mooiste toe te passen hebben we gekozen voor spotjes onder de bamboe haag en in de border zodat deze van onderaf in zijn geheel belicht worden. Voor de schutting hebben we gekozen voor wandverlichting dit geeft een chique aanzicht maar ook een mooi breed uitgewaaierd sfeerlicht.

Hoe kunnen we u helpen?

  Welke onderdelen wilt u laten doen?

  Welke werkzaamheden verwacht u?

  Wij zijn uw partner in al uw tuinideeën

  Ruud en Bram van Hoof zijn hoveniers in hart en nieren met meer dan 10 jaar ervaring werken zij dagelijks vol passie aan de mooiste tuinen. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies over uw tuin, onderhoud, ontwerp of aanleggen. Het afleveren van kwaliteit, in goed overleg met u als opdrachtgever, staat bij ons hoog in het vaandel. Wat de klus ook is, u bent bij Van Hoof Hoveniers altijd aan het juiste adres. Wij zien elke klus als een leuke uitdaging.

  Van Hoof Hoveniers helpt u graag met uw tuin

  Wilt u ook een fris ontwerp voor uw tuin?

  Vertel ons wat uw plannen zijn