Beplanting

Van Hoof Hoveniers

Beplanting is onmisbaar in een tuin. Het geeft kleur en geur aan de tuin en kan aan een ieder zijn wensen worden aangepast.

Beplanting kan het hele jaar door kleur aan de tuin geven, of door middel van hagen, blokken of bollen een tuinontwerp versterken.
Ook met diverse bladvormen en -kleuren kun je onbeperkt combineren en ze bepalen de sfeer van je beplanting.

Met beplanting kan je ook zorgen voor een goede leefomgeving voor dieren en insecten. Vogels komen graag in een goed aangeplante tuin en met bloeiende planten voelen vlinders en bijen zich al snel thuis. Tevens zorgt een goed aangeplante tuin voor minder onderhoud.

Beplantingsplan

Als je een nieuwe tuin gaat aanleggen is het verstandig om een goed plan te maken voor de beplanting. De eerste stap is de locatie van de tuin goed te analyseren om te bepalen welke planten het meest geschikt zijn. Hierbij wordt met name gekeken naar de verhouding tussen de zon en schaduw. Na de analyse van de tuin worden de wensen van de klant besproken. De klant kan zelf aangeven welke kleuren/bloeitijden en groeiwijzen de voorkeur hebben. Op basis van deze analyse wordt er een plan en ontwerp opgesteld. Hierbij staat voorop dat er een juiste combinatie gecreƫerd dient te worden tussen rijk bloeiende planten en een groenblijvende beplanting. Deze combinatie zorgt ervoor dat de tuin het hele jaar door een mooie en verzorgde uitstraling heeft en u heel het jaar door kunt genieten van uw tuin.

Niet alleen het beplantingsplan zelf is belangrijk. De kwaliteit van de planten een uiterste. Om te zorgen dat wij deze kwaliteit kunnen leveren hebben wij al jaren contacten met verschillende soorten kwekers en bedrijven in omstreken.

Kunt u niet wachten? Dit is geen probleem wij kunnen het hele jaar door planten.

Hoe kunnen we u helpen?

  Welke onderdelen wilt u laten doen?

  Welke werkzaamheden verwacht u?

  Wij zijn uw partner in al uw tuinideeƫn

  Ruud en Bram van Hoof zijn hoveniers in hart en nieren met meer dan 10 jaar ervaring werken zij dagelijks vol passie aan de mooiste tuinen. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies over uw tuin, onderhoud, ontwerp of aanleggen. Het afleveren van kwaliteit, in goed overleg met u als opdrachtgever, staat bij ons hoog in het vaandel. Wat de klus ook is, u bent bij Van Hoof Hoveniers altijd aan het juiste adres. Wij zien elke klus als een leuke uitdaging.

  Van Hoof Hoveniers helpt u graag met uw tuin

  Wilt u ook een fris ontwerp voor uw tuin?

  Vertel ons wat uw plannen zijn