Grondwerk

Van Hoof Hoveniers

Een goede bodem is de fundering voor uw tuin. Daarom is het van levensbelang dat de grond op een passende manier wordt bewerkt. Een gezonde tuin begint met goed grondwerk.

Werkwijze

Voordat de aanleg van uw droomtuin kan beginnen controleren wij eerst of de grond goed doorwortelbaar is voor de door u gewenste planten. Dit doen wij door het graven of boren van proefgaten. Zoveel mogelijk grondwerk proberen we zelf uit te voeren. Mocht het grondwerk alsnog te groot zijn dan hebben we de juiste contacten met gespecialiseerde bedrijven die dit kunnen uitvoeren.

Hoe kunnen we u helpen?

  Welke onderdelen wilt u laten doen?

  Welke werkzaamheden verwacht u?

  Wij zijn uw partner in al uw tuinideeën

  Ruud en Bram van Hoof zijn hoveniers in hart en nieren met meer dan 10 jaar ervaring werken zij dagelijks vol passie aan de mooiste tuinen. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies over uw tuin, onderhoud, ontwerp of aanleggen. Het afleveren van kwaliteit, in goed overleg met u als opdrachtgever, staat bij ons hoog in het vaandel. Wat de klus ook is, u bent bij Van Hoof Hoveniers altijd aan het juiste adres. Wij zien elke klus als een leuke uitdaging.

  Van Hoof Hoveniers helpt u graag met uw tuin

  Wilt u ook een fris ontwerp voor uw tuin?

  Vertel ons wat uw plannen zijn