Tuinaanleg

Van Hoof Hoveniers

Een nieuwe tuin aanleggen kan op verschillende manieren zo kan men de gehele oude tuin leeghalen en beginnen met het aanleggen van een nieuwe tuin. Of men kan een stuk van de huidige tuin behouden en het overgebleven gedeelte opknappen.

Bij tuinaanleg moet niet alleen worden gedacht aan beplanting maar ook de (aanleg) van de stroomvoorziening, hemelwaterafvoer, schuttingbouw, vijver, beregenings-installatie en meer. Vandaar dat wij het belangrijk vinden vooraf een goed tuinontwerp te realiseren.

Aan de hand van uw tuinontwerp maken wij allereerst een passende offerte. Op deze wijze word voor u duidelijk gemaakt wat de mogelijkheden zijn qua materialen, op welke werkwijze uw tuin word aangepakt en dus zo ook hoe de kostprijs is opgebouwd. Hierin kunnen dan eventueel nog wijzigingen en/of aanpassingen gedaan worden. Bij gunning van aanlegwerkzaamheden zal het bedrag, dat gerekend wordt voor het ontwerpen van de tuin, in zijn geheel of naar rato gecrediteerd worden.

De volgende fase van uw nieuwe tuin is de aanleg. Tijdens dit proces wordt u voortdurend op de hoogte gehouden van de voortgang van de werkzaamheden. Op de dag van de overeengekomen einddatum zullen we de aanleg van uw tuin afsluiten met een schriftelijke oplevering. Bij deze evaluatie zullen alle onderdelen de revue passeren en eventuele onvolkomenheden geregistreerd en verholpen worden. Dit alles opdat u niets in de weg zal staan om van uw nieuwe tuin te kunnen genieten.

Maar ook na onze oplevering kunt u natuurlijk gerust contact met ons opnemen om u met raad en daad bij te staan om zo uw tuin in topconditie te houden.

 

 

Hoe kunnen we u helpen?

  Welke onderdelen wilt u laten doen?

  Welke werkzaamheden verwacht u?

  Wij zijn uw partner in al uw tuinidee├źn

  Ruud en Bram van Hoof zijn hoveniers in hart en nieren met meer dan 10 jaar ervaring werken zij dagelijks vol passie aan de mooiste tuinen. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies over uw tuin, onderhoud, ontwerp of aanleggen. Het afleveren van kwaliteit, in goed overleg met u als opdrachtgever, staat bij ons hoog in het vaandel. Wat de klus ook is, u bent bij Van Hoof Hoveniers altijd aan het juiste adres. Wij zien elke klus als een leuke uitdaging.

  Van Hoof Hoveniers helpt u graag met uw tuin

  Wilt u ook een fris ontwerp voor uw tuin?

  Vertel ons wat uw plannen zijn