Vijver

Van Hoof Hoveniers

Bij een vijver aanleggen geeft Van Hoof Hoveniers elke vijver zijn eigen uitstraling, variërend van romantisch en natuurlijk tot strak en architectonisch. Vijvers hebben echter altijd iets gemeen: ze zijn tegelijkertijd een blikvanger én een rustpunt in de tuin, met het rustgevende geluid van water dat de stilte doorbreekt.

Een passende vijver

Bij de aanleg van een vijver is het belangrijk dat de vijver één is met zijn omgeving. Geen tuin of park is hetzelfde en dat maakt meteen duidelijk waarom een vijver aanleggen altijd maatwerk is. Of het nu om een natuurlijke, een strakke vijver of een zwemvijver gaat.

Hoe zit uw droomvijver eruit?

Bij aanleg van een vijver komt meer kijken dan veel mensen denken. Voordat de schop in de grond gaat, is het belangrijk dat u goed nadenkt welke eisen u stelt aan uw vijver. Hoe moet de vijver er precies uitzien? Welke planten en/of vissen wilt u erin houden? Welke eisen stelt u aan het vijver onderhoud? Hoe moet de filtering van het water worden gerealiseerd? Met welke materialen wilt u de vijver aanleggen?

Interese naar de mogelijkheden om uw vijver te laten aanleggen door Van Hoof Hoveniers? Neem gerust vrijblijvend contact op!

Hoe kunnen we u helpen?

  Welke onderdelen wilt u laten doen?

  Welke werkzaamheden verwacht u?

  Wij zijn uw partner in al uw tuinideeën

  Ruud en Bram van Hoof zijn hoveniers in hart en nieren met meer dan 10 jaar ervaring werken zij dagelijks vol passie aan de mooiste tuinen. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies over uw tuin, onderhoud, ontwerp of aanleggen. Het afleveren van kwaliteit, in goed overleg met u als opdrachtgever, staat bij ons hoog in het vaandel. Wat de klus ook is, u bent bij Van Hoof Hoveniers altijd aan het juiste adres. Wij zien elke klus als een leuke uitdaging.

  Van Hoof Hoveniers helpt u graag met uw tuin

  Wilt u ook een fris ontwerp voor uw tuin?

  Vertel ons wat uw plannen zijn